Maak Mee in je wijk gaat door

Na een succesvolle start van Maak Mee In Je Wijk met 14 Rotterdamse Wijken Shows, de kick-off van Fanatics en de start van de activiteiten van Cultuur Boost is het nog niet afgelopen. Voor mei en juni staat er twee XL-edities van de Rotterdamse Wijken Shows op de planning tijdens O. Festival for Opera. Music. Theatre., vinden er nog veel activiteiten van Cultuur Boost plaats en is inschrijven voor de volgende editie van Fanatics al mogelijk!

XL-editie Rotterdamse Wijken Shows

Tijdens O. Festival for Opera. Music. Theatre. zal het podium opnieuw opgebouwd worden op het Afrikaanderplein (21 mei) en Schouwburgplein (28 mei). Na succesvolle optredens in februari en maart verzamelen zowel de vaste bezetting als een groot deel van de lokale artiesten uit de Rotterdamse wijken zich voor de twee XL-edities. 

Tijdens allebei de shows zal er weer een bonte mix van artiesten te bewonderen zijn. Zo kun je zang, dans, rap en spoken word verwachten, maar zullen ook beatboxers Timmeh & A/L/X, poppenspeler Alexander Bouwer en de Bollywood dansers van Desi Steps het podium betreden. Presentator Gianni Noten zal de twee XL-edities weer hosten en ook huisband Steez Music Band, onder leiding van Stanley Clementina, staat opnieuw op het pop up-podium. Beide shows zijn geschikt voor jong en oud, een feestje voor en door Rotterdammers én gratis toegankelijk!

Cultuur Boost

Van kunst op straat in Noord tot poëzie in Overschie en van urban arts in Prins Alexander tot muziek aan de Maas in Pernis. Dit voorjaar geven maar liefst veertig makers uit alle Rotterdamse gebieden het culturele leven in de wijken een extra boost! Zo kun je naar Skate Bee Boogie in het Zuiderpark, Noordereiland Circuseiland of het Bloemhof Festival op het Putseplein. Het volledige programma vind je in de agenda.

Fanatics is terug!

Na een succesvolle kick-off met winnaressen Shirley Adney (juryprijs) en Laura Yasmin (publieksprijs) maakt Fanatics zich alweer op voor de volgende editie van deze talentenjacht. Wil jij jouw talent 25 augustus op het podium laten zien? Inschrijven kan nu al via 010jam.nl, hier vind je ook meer informatie.