Feest bij Islemunda met I FEEL GOOD FESTIVAL

Podium Islemunda in IJsselmonde bestaat 10 jaar en dat wordt goed gevierd. Een van de feestelijke activiteiten is de tweede editie van het I FEEL GOOD FESTIVAL op zaterdagavond 2 maart. Stanley Clementina en vele andere Rotterdamse artiesten staan op het podium. Kaarten zijn online verkrijgbaar vanaf €15.

“Ik ben echt trots op het programma van de tweede editie van I FEEL GOOD FESTIVAL. Het zijn stuk voor stuk artiesten die over de hele wereld optreden. Op 2 maart staan ze gewoon bij ons in IJsselmonde!” vertelt Irma van Lierop, directeur van Podium Islemunda.

Stanley Clementina

Headliner van het festival is Stanley Clementina. Deze artiest, zanger, producer en multi-instrumentalist met roots in Curaçao zorgt met zijn muzikale vrienden en de Steez Music Band voor een avond uit met top muzikanten. Ze hebben een breed repertoire van Urban/Soul tot Reggae en Carribbean/Kompa vibes. 

Programma I Feel Good Festival

Naast Stanley Clementina staan ook Mo Ali, Jeremy Garcia, Cici Isenia, Nando Chrino en The Hi-Stakes! op het programma. De host van de avond is Gianni Noten.

De deuren gaan om 19:00 uur open en een half uur later start het voorprogramma in de foyer. Om 20:00 uur begint het programma op het hoofdpodium. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor €20,-, in de voorverkoop betaal je slechts €15,-. 

Het programma van het I FEEL GOOD FESTIVAL is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Podium Islemunda, Hey Sista You Got This en LantarenVenster.