Over Maak Mee In Je Wijk

Maak Mee In Je Wijk! zorgt er met de Rotterdamse Wijken Show, SKVR Fanatics en Cultuur Concreet voor dat jij als Rotterdammer weer in de buurt kunt genieten van feestelijke optredens, mee kunt doen aan een talentenjacht en naar een voorstelling of workshop kunt gaan. Een herstart van de cultuur in de diverse wijken van Rotterdam. Doe jij ook mee?

Onze partners

O. Festival for Opera. Music. Theatre.

De Rotterdamse Wijken Show gaat van start! Twaalf Rotterdamse artiesten trekken door de stad met een feestelijk optreden! Met veel muziek, dans en meer. De Rotterdamse Wijken Show trekt door alle 14 gebieden van de stad en biedt podium aan meer dan 40 artiesten uit de Rotterdamse wijken zelf. Een muzikaal cadeautje bij jou in de buurt! Voor en door Rotterdammers.

O. Festival for Opera. Music. Theatre. presenteert de Rotterdamse Wijken Show. Nieuwsgierig naar wat O. nog meer doet? Bekijk dan hun website: o-festival.nl

Cultuur Concreet

Cultuur Concreet presenteert: Cultuur Boost! Van kunst op straat in Noord tot poëzie in Overschie en van urban arts in Prins Alexander tot muziek aan de Maas in Pernis. Voor een optreden of workshop kun je gewoon om de hoek terecht. Dit voorjaar geven maar liefst veertig makers uit alle Rotterdamse gebieden het culturele leven in de wijken een extra boost.

Hou deze website in de gaten voor het complete programma. Nieuwsgierig naar wat Cultuur Concreet nog meer doet? Bekijk dan hun website: cultuurconcreet.nl 

Fanatics

Fanatics, het talentenpodium voor jonge Rotterdammers, is terug. Dat vieren we met een grote kick-off waarin oude en nieuwe talenten elkaar ontmoeten en inspireren. Van oud-deelnemers die zich ontwikkeld hebben tot bekende artiesten tot het nieuwste talent dat je wilt ontdekken. Verwacht een show met optredens in verschillende podiumdisciplines: dans, muziek, spoken word, alles komt aan bod. Welke artiest gaat naar huis met de stimuleringsprijs van €2000!?

De kick-off van Fanatics gaat plaatsvinden in de tweede helft van april. Houd deze website en de socials van @fanatics_010 in de gaten voor de line-up en datum.