Over Maak Mee In Je Wijk

Maak Mee In Je Wijk zorgt ervoor dat jij als inwoner van Prins Alexander in je wijk kunt genieten van optredens van soul en gospel-zangeres Shirma Rouse en trompettist Eric Vloeimans, naar de film kunt bij verschillende huizen van de wijk en kunt genieten van theater. Kom jij ook?

Maak Mee In Je Wijk wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement dat je wil toevoegen aan de agenda op deze website? Dat kan! Je kunt ons via de mail meer informatie toesturen.

Eric Vloeimans speelt trompet
Eric Vloeimans

Onze partners

Stichting concert dichtbij

Stichting Concert Dichtbij wil de belangstelling voor en beoefening van muziek en andere kunstuitingen bevorderen. In dit kader organiseren ze muziekoptreden op uiteenlopende locaties, zoals huiskamers, clubhuizen en nu dus in de Sint Ceaciliakerk.

www.concertdichtbij.com

Stichting OPen Hof

De Stichting Open Hof Muziek bestaat sinds 1990 en heeft als doel het bevorderen van muzikale activiteiten in Rotterdam-Ommoord. Zij doet dit door het organiseren van marktconcerten tijdens de weekmarkt op elke tweede woensdag van de maand. Hierbij krijgen gevorderde amateurs, studenten van het conservatorium en soms ook oud-beroepsmusici een podium.

www.openhof-ommoord.nl

Cultuur Concreet

Cultuur Concreet gelooft in de kracht van cultuur dichtbij. Daarom staan zij voor kunst en cultuur in de wijken van Rotterdam. Met cultuurregisseurs in de gebieden van de stad helpen ze Rotterdammers om grote en kleine ideeën daar waar te maken. Jaarlijks ondersteunen ze ruim duizend culturele activiteiten op ‘hyperlokaal’ niveau.

Maak Mee In Je Wijk wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

www.cultuurconcreet.nl