Kerstconcert Marco Bakker

  • datum
  • 13-12
  • tijd
  • 11:00
  • locatie
  • Open Hof

Op woensdag 13 december vindt een bijzonder marktconcert plaats in Open Hof. Niemand minder dan Marco Bakker zingt samen met een speciaal samengesteld projectkoor tijdens een bijzonder en eenmalig kerstconcert! Het projectkoor zal bestaan uit senior koorzangers uit Prins Alexander.  

Met zijn bas-bariton-stem weet Marco Bakker al decennialang muziekliefhebbers te beroeren. Ook mensen die hem nog niet kenden, kunnen tegenwoordig van zijn zang genieten door zijn wekelijkse optredens in het programma De Beste Zangers bij AVRO/TROS. Marco Bakker zal dit najaar tijdens het kerstconcert in Open Hof solo zingen en samen met het projectkoor.

projectkoor

Wie wil dat nou niet, samen zingen met één van Nederlands grootste operasterren? Dit speciaal samengestelde projectkoor gaat het doen!  

Willem Blonk, vaste dirigent en artistiek leider van Open Hof, begeleidt dit koor. Oecomenisch Seniorenkoor Open Hof doet ook mee en daarnaast was er plek voor zo’n 50 senior zangers en zangeressen uit Prins Alexander. Zangers uit allerlei geledingen kunnen hebben zich opgegeven.

Samenwerking met O.

Dit bijzondere project is een samenwerking met O. Festival for Opera. Music. Theatre. onder de koepel van het programma Maak mee in je Wijk. Met dit programma realiseren we meer kunst en cultuur in de eigen woonomgeving en samenwerkingen tussen lokale en stedelijke culturele organisaties van Rotterdam. In Prins Alexander richt het programma zich op de oudere bewoners in het gebied. 

Praktische informatie

Aanvang concert: 11:00 uur

Prijs: €5,- (uitverkocht)

Locatie
Kerk Open Hof
Hesseplaats 441, 3069 EA Rotterdam

Livestream

Het concert zal op 13 december live uitgezonden worden op KerkTV. Het zal niet mogelijk zijn om het concert terug te kijken.