Cultureel Café Alexander #2

  • datum
  • 08-06
  • tijd
  • 17:00
  • locatie
  • Volkstuinencomplex ATV-Ommoord

Een plek voor cultuur in het Hart van Prins Alexander


Donderdag 8 juni organiseert Stichting Hart voor Prins Alexander de tweede editie van Cultureel Café Alexander. Een goed gesprek onder begeleiding van muziek en theater. Het Café is van 17:00 tot 19:00 uur in Rotterdam Prins Alexander.  

Wij gaan met elkaar in gesprek over cultuur en cultureel ondernemerschap in het Hart van Prins Alexander. Dit doen wij samen met cultuurmakers, culturele instellingen, vastgoed- en gebiedsontwikkelaars en mensen die wonen en werken in het gebied. Voor cultuur is meer plek nodig in Prins Alexander. Tijdens de avond praten we daarom over plek voor cultuur; welke plekken zijn passend voor programmering en hoe kan zo’n plek bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het centrumgebied gebied van Prins Alexander? 

Editie #2

Onder leiding van Léon van Geest en met optredens met AST.H.ER. & Rudebeats gaan we aan de slag met Plek voor Cultuur. Wat zijn de plekken voor cultuur en hoe kan zo’n plek bijdragen aan de ontwikkeling van het centrumgebied van Prins Alexander? Meer plek voor cultuur in het gebied! Klik hier voor programma & info.

De eerste editie gemist? Kijk hier terug op Cultureel Café Alexander #1

Cultureel Café Alexander

Cultureel Café Alexander is een culturele activiteit én debat dat zich richt op cultuur; het versterken van cultuurparticipatie en cultureel ondernemerschap in het centrumgebied van Prins Alexander. Centraal staat daarbij de opgave en het ontwikkelperspectief voor de Alexanderknoop. We hebben de ambitie het centrumgebied te ontwikkelen tot een bruisend Hart van Prins Alexander. Een breed cultureel programma is daarvoor hard nodig. Voor het Cultureel Café zijn lokale partijen, culturele makers en Rotterdamse culturele instellingen uitgenodigd. SWITCH is een programma van Hart voor Prins Alexander, met lokaal jong talent.  

Praktische informatie

Je kunt je hier aanmelden

Locatie: Volkstuinencomplex ATV-Ommoord