Concert: soul en gospel met Shirma Rouse

  • datum
  • 24-01
  • tijd
  • 20:00
  • locatie
  • Open Hof

Shirma Rouse zingt soul en gospel in Open Hof, een heus cadeau voor Prins Alexander. In het voorprogramma kun je genieten van het trio LaraLindeFleur onder leiding van Willem Blonk.

Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs.

Praktische Informatie

Locatie:
Hesseplaats 441
3069 EA Rotterdam

De toegang tot het concert is gratis, aanmelden is niet nodig.

Stichting Open Hof Muziek

Het concert van Shirma Rouse wordt georganiseerd door Stichting Open Hof Muziek als onderdeel van Maak Mee In Je Wijk en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

De Stichting Open Hof Muziek bestaat al sinds 1990 en komt voort uit de destijds bestaande muziekcommissie van de Protestantse kerk in Ommoord. De stichting heeft als doel het bevorderen van muzikale activiteiten in Rotterdam-Ommoord. Zij doet dit door het organiseren van marktconcerten tijdens de weekmarkt op elke tweede woensdag van de maand. Hierbij krijgen gevorderde amateurs, studenten van het conservatorium en soms ook oud-beroepsmusici een podium.