Theater: Passies in de Polder

  • datum
  • 05-06
  • tijd
  • 14:00
  • locatie
  • LCC Romeynshof
Foto: Folkert Koelewijn

Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten zet in Passies in de Polder 60-plussers uit Prins Alexander met een bijzondere hobby in de schijnwerpers met een theatermonoloog of -dialoog.

VRIJ.

Aanleiding voor Passies in de Polder is het boek VRIJ. Wat Nederlanders doen als ze niet werken. Vier jaar lang portretteerden schrijver Sanneke van Hassel en fotograaf Folkert Koelewijn mensen met bijzondere hobby’s, van sneeuwklokjes verzamelen tot showworstelen en van fanatiek pijproken tot Surinaamse koto’s naaien. 

Hobbyisten gezocht

Bent u 60-plus, woont u in het gebied Prins Alexander en heeft u een bijzondere hobby? Meld u dan voor 5 april aan bij Willy Hilverda aan door een mail te sturen naar info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl of bel 06-53923760. Deelname is gratis, de spelers van Ouwe Rotten vertolken uw verhaal op het podium. 

Passies in de Polder

De ode aan de hobbyisten in Prins Alexander is op 5 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst in LCC Romeynshof. Vanaf 14:00 uur is een foto-expositie te zien met portretten en worden de mono- en dialogen gespeeld die laten zien wat het voor de oudere inwoners van Prins Alexander betekent om een bijzondere hobby te hebben. 

Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten

De theaterwerkplaats maakt al meer dan 10 jaar theater met ouderen. Eerder hebben ze voor Maak Mee In Je Wijk Polderverhalen gemaakt.

Praktische informatie

De voorstelling begint om 14:00 uur, de deuren zijn 30 minuten voor aanvang geopend.

Informatie over kaartverkoop volgt.

Locatie
LCC Romeynshof
Stresemannplaats 8, Rotterdam

TORFlyerPassieAchter6