zondagavondconcert Chiara Trio

  • datum
  • 24-09
  • tijd
  • 19:00
  • locatie
  • Open Hof

Cellist Ephraim van IJzerlooij was al diverse malen in Open Hof actief. Nu brengt hij de andere twee leden van zijn trio, het Chiara pianotrio, mee. Dat zijn de violiste Andrea Bentivoglio en de pianist Paul de Boer. Op enkele momenten werkt ook Willem Blonk mee.

Het programma is licht klassiek met werken van Clara Schumann, Antonin Dvorak, Joseph Suk, Anton Arensky, Sergei Rachmaninov en Astor Piazzolla. 

Op cello en orgel van J.S. Bach Ich ruf’ zu Dir. Solo speelt Willem het heerlijke Allegro uit Bachs Eerste Triosonate. Tot slot gezamenlijk een bewerking van de bekende Barcarolle van Jacques Offenbach.

Praktische informatie

Het concert is gratis toegankelijk (collecte aan de uitgang). Reserveren is niet nodig.

Het optreden begint om 19:00 uur en eindigt om 20:15 uur. De zaal is om 18:30 uur open.

Locatie
Open Hof
Hesseplaats 441
3069 EA Rotterdam

STICHTING OPEN HOF MUZIEK

Het marktconcert wordt georganiseerd door Stichting Open Hof Muziek.

De Stichting Open Hof Muziek bestaat al sinds 1990 en komt voort uit de destijds bestaande muziekcommissie van de Protestantse kerk in Ommoord. De stichting heeft als doel het bevorderen van muzikale activiteiten in Rotterdam-Ommoord. Zij doet dit door het organiseren van marktconcerten tijdens de weekmarkt op elke tweede woensdag van de maand. Hierbij krijgen gevorderde amateurs, studenten van het conservatorium en soms ook oud-beroepsmusici een podium.