Ontmoet, beleef en geniet op het allereerste Mommy Event

Op zaterdag 13 januari is er een bijzonder evenement: het allereerste Mommy Event IJsselmonde. Het belooft een dag vol ontmoetingen, belevenissen en genietmomenten te worden, speciaal voor alle moeders als ode aan het moederschap. De toegang is gratis.

Ode aan het moederschap

“In de hectiek van het dagelijks leven verdienen moeders een moment om in de schijnwerpers te staan, zichzelf te ontwikkelen en te genieten van het samenzijn” vertelt Rachel Heymach van Talentz Skool. “Het is van essentieel belang om moeders te erkennen en te waarderen voor hun onvermoeibare inzet en toewijding” vervolgt ze. Het Mommy Event biedt een moment om even los te laten, nieuwe energie op te doen en waardevolle connecties te maken met andere moeders.

Het programma

Op het programma staan creatieve workshops, een beauty- en henna-bar waar moeders zich kunnen laten verwennen en dans- en zangoptredens. De middag wordt afgesloten met een spetterende afterparty: dansen op de culturele muziekmix van DJ Dounya, genieten van muzikale optredens van Rotterdamse talenten en tappa’s van Cuzina. 

Het Mommy Event begint om 15:00 uur en duurt tot 20:30 uur. De toegang tot het evenement is gratis en is inclusief eten en drinken. Om de moeders helemaal te ontzien is er een oppasservice voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Je ticket reserveer je gratis via onderstaande button.

Praktische informatie

De toegang tot het event is gratis, aanmelden is verplicht.

Oppasservice
Voor moeders die op deze dag geen oppas kunnen regelen, is een oppasservice op locatie tegen betaling (€7,50 per kind).

Middagprogramma
15:00 – 18:00 uur
Noorderhagen 1, Rotterdam

Avondprogramma
18:00 – 20:30 uur
Cuzina