Seizoensfinale is een groot succes

Foto: Dimitri Hakke

De inwoners van Prins Alexander konden op 11 april nog een keer genieten van film en een cultureel verrassingsprogramma met theater en muziek in de Romeynshof. “Deze middag was fantastisch, de leukste van allemaal!” aldus de bezoekers van de seizoensfinale van Maak Mee In Je Wijk.

De zaal in de Romeynshof zat met ruim 100 enthousiaste bezoekers helemaal vol. Zij genoten zichtbaar van de Franse komedie La Famille Béllier, de scenes van het stuk Polderpioniers door Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten, de muziek van Jong Geleerd, Jong Gedaan en natuurlijk van de drankjes en hapjes die ook deze keer volop aanwezig waren. 

“Ik ben bij elke activiteit geweest en heb er ontzettend van genoten. Ik ga het missen!” aldus een van de bezoekers. “Bedankt voor al jullie goede zorgen. Het was elke keer weer een ontzettend leuk uitje dichtbij huis” vult een andere bezoeker aan. 

Bezoek van wethouders

Het succes van Maak Mee In Je Wijk Prins Alexander leidde ertoe dat er bij de seizoensfinale drie wethouders op bezoek zijn gekomen. Wethouders Said Kasmi (D66), Ronald Buijt (Rotterdam) en Robert Simons (Leefbaar Rotterdam) schoven na afloop aan tafel met bezoekers en culturele initiatiefnemers uit de wijk. Zo konden zij over en weer vragen stellen en ervaringen uitwisselen. “Het is heel mooi om te zien wat het effect is van dit programma in Prins Alexander” aldus wethouder Buijt. 

Aftermovie

Video: Marlies Media